Apel rezidență | EMERGING TOWARDS (FUTURE)

WASP STUDIOS în parteneriat cu FUNDATIA FIKSDAL DANS din Oslo și Cristian Ștefănescu (a-works) oferă o oportunitate de rezidențe pentru șase artiști, care vor să exploreze triada arta – arhitectură – ecologie în cadrul programului „Future is creActiv”.

Durata rezidenței este de șase săptămâni și o să se susțină la WASP Working Art Space and Production, începând cu luna iulie. Participanții sunt invitați să facă o propunere de proiect, pornind de la ideea: arta ca vehicul pentru arhitectură și ecologie. Aceasta se va trimite alături de un CV și de un portofoliu la contact@waspmagazine.com

Rezidența este deschisă tuturor artiștilor care cunosc limba engleză și activează în orice mediu artistic contemporan. În urma evaluării propunerilor, artiștii selectați vor beneficia de onorarii, costuri de echipament și personal tehnic, spațiu de lucru și sprijin pe întregul proces al producției din partea curatorului.

EMERGING TOWARDS (FUTURE) punctează barierele care stau în calea accesului la cultură, investind prin activitățile propuse în capitalul uman și în potențialul acestora, ca generator de produse inovatoare, prin dezvoltarea infrastructurii artelor contemporane și antreprenoriatului cultural, prin transfer de cunoștințe și schimburi bilaterale.